ECTS KOORDINATOR

Razmijeni se! - Odlazak na Erasmus+ mobilnost.pptx

ECTS koordinator sudjeluje u procesu mobilnosti studenata u okviru sljedećih aktivnosti:


  • podrška studentima pri odabiru kolegija koje će pohađati na stranom sveučilištu te potom potpisivanje Ugovora o učenju - Learning Agreement Before the Mobility

  • podrška studentima pri promjeni kolegija i potpisivanje promjena Ugovora o učenju za vrijeme mobilnosti - Learning Agreement During the Mobility

  • priznavanje kolegija po povratku s mobilnosti

  • potpisivanje Izjave o odustanku od Erasmus+ mobilnosti

  • podrška studentima pri odabiru ustanove i potpisivanje dokumentacije za obavljanje Erasmus+ stručne prakse

KAD TREBAM ECTS KOORDINATORA?

PRIJE MOBILNOSTI

Odlazni student je dužan samostalno proučiti studijske programe i kolegije na stranoj instituciji, a onda u dogovoru s ECTS koordinatorom izabrati primjerene kolegije koje će slušati i polagati na stranoj instituciji. Nakon što ECTS koordinator odobri kolegije, student popunjava aplikaciju za prijavu na stranu instituciju te se potpisuje Ugovor o učenju (engl. Learning Agreement).

ZA VRIJEME MOBILNOSTI

Odlazni student može izmijeniti Ugovor o učenju, ukoliko je to potrebno, jednom nakon dolaska na stranu instituciju. Promjene upisanih kolegija mora odobriti ECTS koordinator, nakon čega se potpisuju izmjene Ugovora o učenju (u dijelu During Mobility).

NAKON MOBILNOSTI

Po povratku s mobilnosti odlazni student se treba javiti ECTS koordinatoru odmah čim dobije prijepis ocjena od strane institucije. ECTS koordinator informira studenta o dokumentaciji potrebnoj za priznavanje kolegija nakon čega student predaje molbu za priznavanje kolegija.

ECTS koordinator na EFZG-u:

Doc. dr. sc. Martina Solenički

KABINET: B112

E-MAIL: mnakic4@net.efzg.hr

TELEFON: +385 1 238 3312