NOVOSTI 2023.

19. prosinca 2023.

2. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24. - 1. PARCIJALNI REZULTATISveučilište u Zagrebu objavilo je  1. parcijalne rezultate Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.
Čestitamo dobitnicima!
18. prosinca 2023.

Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom programu Agile governance and resilience in the context of multiple crises (virtualno i fizički u Rumunjskoj) - REZULTATI


Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Erasmus+ natječaja za mobilnost studenata u kombiniranom intenzivnom programu (Blended Intensive Programme - BIP ) pod nazivom Agile governance and resilience in the context of multiple crises.
Program će biti organiziran virtualno i fizički.Virtualni program odvijati će se periodu od 15. travnja do 19. travnja 2024.Fizička mobilnost na partnerskoj instituciji Bucharest University of Economics Studies - ASE, Rumunjska odvijati će se od 22. travnja do 26. travnja 2024.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.Čestitamo dobitnicima stipendije!
13. studenog 2023.

2. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je 2. KRUG Natječaja za obavljanje Erasmus+ stručne prakse u akademskoj godini 2023./24.

Drugi krug natječaja se odnosi na studente koji praksu žele početi u razdoblju od 12.02.2024. do 01.08.2024. Završetak mobilnosti je najkasnije 30.09.2024.

Krajnji rok za online prijavu: 29.02.2024. do 12 sati (podne), odnosno i ranije ovisno o planu početka mobilnosti (vidjeti tekst natječaja).

Savjetujemo Vas da dobro pročitate cijeli tekst Natječaja, kao i popratnu dokumentaciju.

Više info možete naći na linku: https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa/.

28. studenog 2023.

Ljetna škola u Francuskoj, Rennes School of BusinessRennes School of Business organizira ljetne škole.
Rok za prijave: 15. ožujak 2023.
Više info u letku.
BROCHURE_EXCHANGE_SUMMER_PROGRAMMES_10-23_EN_WEB.pdf
13. studenog 2023.

Stručna praksa u Europskoj središnjoj banci

Europska središnja banka nudi mogućnost obavljanja stručne prakse kroz program: Traineeship in the Directorate General Monetary Policy.

Sve informacije su isključivo dostupne na navedenim linkovima.

13. studenog 2023.

Stručna praksa na Sveučilištu Loyola, Španjolska


Ured za međunarodnu suradnju na Sveučilištu Loyola traži studente za obavljanje stručne prakse.

Razdoblje obavljanja prakse: 20.01. - 30.06.2024.

Lokacija: Cordoba ili Sevilla

Jezik: engleski i španjolski

Rok za prijavu: 01.12.2023.


Prijaviti se možete putem Google Obrasca na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScms56W9C-s3ZS53rZweU1fEmkcl1vcnPlp4Tmcibler1mIXA/viewform

06. studenog 2023.

Stručna praksa u Grčkoj


Prijavi se za stručnu praksu u Grčkoj! Pozicije koje nudi su:
  1. EU project Manager Assistant,
  2. Social Media Management Intern,
  3. Marketing Management Intern.

Više info možete naći na njihovoj web stranici: https://youthmakershub.com/ ili se možete javiti na mail pinelopi.katsigianni@youthmakershub.com.
31. listopada 2023.

Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom programu Agile governance and resilience in the context of multiple crises (virtualno i fizički u Rumunjskoj) - rok za prijavu: 10.11.2023.


Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavljuje poziv za stipendije za sudjelovanje studenata u ERASMUS+ kombiniranom intenzivnom programu (Blended Intensive Programme - BIP ) pod nazivom Agile governance and resilience in the context of multiple crises.


Program će biti organiziran virtualno i fizički.

Virtualni program odvijati će se periodu od 15. travnja do 19. travnja 2024.

Fizička mobilnost na partnerskoj instituciji Bucharest University of Economics Studies - ASE, Rumunjska odvijati će se od 22. travnja do 26. travnja 2024.

Poziv i upute nalaze se u nastavku ove objave.

Prijave se primaju do 10. studenog 2023. 


EFZG web oglas BIP 2024 ASE.docx.pdf
31. listopada 2023.

ESN izradio Priručnik za mobilnost za studente i mlade


Erasmus Student network Zagreb izradio je Priručnik za mobilnost kako bi se čim više studenata i mladih u Hrvatskoj informiralo o različitim programima mobilnosti te platformama i alatima povezanima s mobilnosti, te naposljetku i pronašlo u Priručniku nešto za sebe. "Naša je najveća želja da uz pomoć Priručnika doprinesemo povećanju broja studenata i mladih u Hrvatskoj koji se odlučuju na mobilnost te se nadamo da i Vi dijelite našu želju i da ćete se stoga odlučiti postati ambasadorima mobilnosti u Hrvatskoj kako bismo u sinergiji postigli spomenuti cilj."


🌍 Tko su oni? 🌍  ESN Zagreb je dio najveće studentske mreže u Europi posvećene internacionalnoj razmjeni studenata - Erasmus Student Network. Naša misija je obogaćenje društva međunarodnim studentima, a uz to i pomoći studentima da bolje upoznaju svijet i druge kulture kroz različite događaje i aktivnosti.  ESN Zagreb trenutno čini 6 timova: Intercultural Exchange Team, Travel Team, Party Team, PR Team, Health & Well-being Team i Social Inclusion Team.  Više o njima možete pronaći na njihovom  Instagram profilu. 
25. listopada 2023.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24. - 4. PARCIJALNI REZULTATISveučilište u Zagrebu objavilo je  4. parcijalne rezultate Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.
Čestitamo dobitnicima!
18. listopada 2023.

ZIMSKA ŠKOLA

IESEG, Francuska  IESEG, School of Management organizira svoju zimsku školu.
Rok za prijave: 01. prosinca 2023.
Više info  u letku.
IESEG-RI-WINTER PROGRAM-GB-2024.pdf
26. rujna 2023.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24. - 3. PARCIJALNI REZULTATISveučilište u Zagrebu objavilo je  3. parcijalne rezultate Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.
Čestitamo dobitnicima!
05. rujna 2023.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24. - RANIJE ZATVARANJE ONLINE PRIJAVA


Sveučilište u Zagrebu javilo je da zbog raspodjelene maksimalnog iznosa dostupnog na Natječaju, mogućnost daljnjih online prijava će se obustaviti 12.9.2023. u 12:00 sati.
Rok za dostavu dokumentacije za studente koji su se prijavili online je i dalje 29.09.2023. do kraja radnog dana.
18. kolovoza 2023.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24. - 2. PARCIJALNI REZULTATISveučilište u Zagrebu objavilo je  2. parcijalne rezultate Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.
Čestitamo dobitnicima!
24. kolovoza 2023.

ESN Zagreb regrutacije 2023/24


ESN Zagreb regrutira nove članove!  Imate priliku postati dio našeg dinamičnog tima i doprinijeti iskustvu internacionalnih studenata u Zagrebu! 🌍 Tko smo mi? 🌍  ESN Zagreb je dio najveće studentske mreže u Europi posvećene internacionalnoj razmjeni studenata - Erasmus Student Network. Naša misija je obogaćenje društva međunarodnim studentima, a uz to i pomoći studentima da bolje upoznaju svijet i druge kulture kroz različite događaje i aktivnosti.  ESN Zagreb trenutno čini 6 timova: Intercultural Exchange Team, Travel Team, Party Team, PR Team, Health & Well-being Team i Social Inclusion Team. Više o njima možete pronaći na našem instagram profilu.  🤝 Što možete očekivati? 🤝  • Nova lokalna i internacionalna prijateljstva • Organiziranje nezaboravnih događaja i iskustvo u event managementu• Razvijanje vještina u timskom radu i projektima • Upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta • Osnaživanje vlastitog osobnog i profesionalnog razvoja • Edukacije o svim vrstama i mogućnostima mobilnosti 
💼 Kako se prijaviti? 💼 Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac do 3. rujna u 23:59 sati.  Za više informacija posjetite našu instagram stranicu @esnzagreb, a za sva pitanja smo dostupni na info@esnzagreb.hr. FORM: https://forms.gle/CUnpsKFM2DgJ7qoA7 
24. kolovoza 2023.

Prijave za Buddy Sustav ESN-a Zagreb


ESN Zagreb te poziva da i ti postaneš Buddy! 
Što je Buddy? Buddy je lokalni student koji bude spojen s jednim internacionalnim studentom koji svoj Erasmus provodi u Zagrebu. Buddy je tu da mu pomogne oko prilagodbe u novom gradu i odgovori mu na sva pitanja, ali isto tako je Buddy i osoba za druženje, izlaske pune divnih uspomena i osoba za popiti kavu nakon faksa.
Ukoliko voliš upoznavati nove ljude, kulture i jezike, stvarati prijateljstva i poznanstva, znaš sva popularna mjesta za učenje po gradu, a i sam/a možda razmišljaš o odlasku na Erasmus, Buddy Sustav je ono što ti treba! 
Također, kao član Buddy Sustava imaš pravo na ESNcard, a samim time i pravo na sve pogodnosti koje nosi, od čega najbitnije: dolazak i sudjelovanje na svim ESN Zagreb eventima!
Prijave su moguće do 30.8., a već tjedan dana nakon dobiti ćeš svog internacionalnog Buddya.
Link na prijavu: https://rb.gy/fpfdkPrijavi se, postani Buddy i kreni u avanturu sa svojim novim internacionalnim prijateljem!  Ukoliko imaš ikakvih pitanja, javi nam se putem Instagram na @esnzagreb, rado ćemo odgovoriti :) 
21. srpnja 2023.

Godišnji odmor


Dragi naši studenti,
došlo je vrijeme da se i mi malo odmorimo. Ured za međunarodnu suradnju bit će zatvoren od 24. srpnja do 23. kolovoza 2023.
Želimo vam ugodno i veselo ljeto.:-)

Vaš UMS
20. srpnja 2023.

Stručna praksa u Portugalu


Prijavi se za stručnu praksu u Lisabonu! Više info možete naći na njihovoj web stranici: https://placementinportugal.com/offer.php?id=134
19. srpnja 2023.

Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom programu Intercultural Learning, Communication and Collaboration in the Digital Age (virtualno i fizički u Rumunjskoj) - REZULTATI


Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Erasmus+ natječaja za mobilnost studenata u kombiniranom intenzivnom programu (Blended Intensive Programme - BIP ) pod nazivom Intercultural Learning, Communication and Collaboration in the Digital Age.
Program će biti organiziran virtualno i fizički.Virtualni program odvijati će se periodu od 18. rujna do 13. listopada 2023. i od 23. listopada do 27. listopada 2023. Fizička mobilnost na partnerskoj instituciji Alexandru Ioan Cuza University of Iasi, Rumunjska odvijati će se od 16. listopada do 20. listopada 2023. 
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.Čestitamo dobitnicima stipendije!
18. srpnja 2023.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24. - 1. PARCIJALNI REZULTATISveučilište u Zagrebu objavilo je  1. parcijalne rezultate Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.
Čestitamo dobitnicima!
5. srpnja 2023.

Održan ERASMUS+ BIP program Sustainable & Digital Luxury Entrepreneurship u Parizu

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sudjelovali su na ERASMUS+ BIP programu na temu „Sustainable & Digital Luxury Entrepreneurship“. Zajedno sa studentima iz Francuske i Cipra tjedan dana proveli su na ICD Business School u Parizu. U okviru programa posjetili su i startup centar Station F te Louis Vuitton poduzeće te su stekli nova znanja i iskustva. 

4. srpnja 2023.

Erasmus Student Network Zagreb i Istraživanje o kvaliteti Erasmus+ programa i mobilnosti - ESNsurvey


Erasmus Studentska Mreža Hrvatska najveća je studentska organizacija koja podržava mobilnost studenata, ESN International provodi ESNsurvey - jedno od najrelevantnijih istraživačkih publikacija u područuju mobilnosti studenata i Erasmus+ programa.

Istraživanje je namijenjeno odlaznim i dolaznim studentima ove i prethodne akademske godine te studentim koji nikada nisu otišli na razmjenu. Cilj je prikupiti 25 000 odgovora, a do sada je prikupljeno više od 15 000.

Više o samom istraživanju i njegovim ciljevima možete pronaći u letku.

Istraživanje je otvoreno do 31.srpnja, a moguće mu je pristupiti ovdje.

ESNsurvey.pdf
28. lipnja 2023.

Pontificial University of John Paul II in Krakow - Solidarity Summer School Papinsko sveučilište Ivana Pavla II u Krakovu poziva zainteresirane studente na ljetnu školu pod nazivom Solidarity Summer School. 
Više informacija dostupno je u letku desno i na linku: https://solidarity.upjp2.edu.pl/en/
Za sve ostale informacije poslati upit na e-adresu: karolina.beshenich@pz.upjp2.edu.pl
Solidarity Summer School 2023.pdf
27. lipnja 2023.

STRUČNA PRAKSA U PORTUGALU - Nova University of Lisboa


Prijavi se za stručnu praksu u Lisabonu! Praksa se može obavljati u okviru Erasmus+ stručne prakse.

Više informacija može se pronaći u brošuri desno.
Nova Lisboa - Eramus Placement Offer Social Media Intern.pdf
15. lipnja 2023.

Održan ERASMUS+ BIP program International Business Challenge u Pečuhu

Kombinirani intenzivni program International Business Challenge organiziran je u suradnji Faculty of Business and Economics, University of Pécs (Mađarska), School of Organisation and Development, HAN University of Applied Sciences (Nizozemska) te Ekonomkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom programa, grupe studenata ostvarile su kratkoročnu fizičku mobilnost u Pečuhu u kombinaciji s virtualnom komponentom koja je omogućila kolaborativnu online razmjenu učenja i timski rad.

U Virtualnoj komponenti su studenti kroz igru mogli naučiti kako voditi tvrtku u industriji bicikala, na što sve menadžer treba paziti te koje su zamke i prilike na tržištu. Sudjelovalo je deset timova, od čega dva tima sa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji su na kraju i osvojili prva dva mjesta za najbolje rezultate u simulaciji vođenja tvrtke.

Nakon virtualne komponente, 8 studenata sa svakog partnerskog sveučilišta u programu imali su priliku sudjelovati u međunarodnom poslovnom razvojnom sprintu (Hackathon u suradnji s Decathlonom), gdje su s mentorima i tržišnim stručnjacima radili na svom projektu u trajanju od pet dana.

12. lipnja 2023.

Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom programu Intercultural Learning, Communication and Collaboration in the Digital Age (virtualno i fizički u Rumunjskoj) - rok za prijavu: 21.06.2023.


Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavljuje poziv za stipendije za sudjelovanje studenata u ERASMUS+ kombiniranom intenzivnom programu (Blended Intensive Programme - BIP ) pod nazivom Intercultural Learning, Communication and Collaboration in the Digital Age.
Program će biti organiziran virtualno i fizički.Virtualni program odvijati će se periodu od 18. rujna do 13. listopada 2023. i od 23. listopada do 27. listopada 2023. Fizička mobilnost na partnerskoj instituciji Alexandru Ioan Cuza University of Iasi, Rumunjska odvijati će se od 16. listopada do 20. listopada 2023. 
Poziv i upute nalaze se u nastavku ove objave.
Prijave se primaju do 21. lipnja 2023. 
BIP Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom intenzivnom programu u okviru Erasmus.pdf
07. lipnja 2023.

STRUČNA PRAKSA U SLOVAČKOJ


Prijavi se za stručnu praksu u Bratislavi! Praksa se može obavljati u okviru Erasmus+ stručne prakse.

Više informacija može se pronaći u brošuri desno.
Uni Bratislava - Erasmus Internship Offer.pdf
1. lipnja 2023.

Natječaj za CEEPUS stipendije za ljetni semestar 2023./24. - rok: 25.09. 2023.


Otvoren je natječaj za međunarodnu razmjenu studenata u okviru CEEPUS III programa u ljetnom semestru 2023./24. na sveučilištima u Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Rumunjskoj, Poljskoj.
Prijave će se zaprimati do 25. 09. 2023. do 14 sati. 
Sve druge dodatne informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju, odnosno mogu kontaktirati koordinatora CEEPUS programa na EFZG-u, prof. dr. sc. Darka Prebešca
Natječaj i upute nalaze se u nastavnku objave.
Natječaj za CEEPUS stipendije za studente za 2023-2024.pdf
26. svibnja 2023.

ODRŽANA ERASMUS+ RADIONICA za studente koji odlaze na međunarodnu razmjenu u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./24.


U petak 26. svibnja 2023., Marijana Čulina i Irena Šimek Klarić, koordinatorice za odlaznu mobilnost studenata su zajedno sa ECTS koordinatoricama doc. dr. sc. Tanjom Komarac i izv. prof. Ivanom Barišić organizirale radionicu za studente koji odlazne na Erasmus+ razmjenu u zimskom i ljetnom semestru u ak. god. 2023./24.

Na radionici su studenti dobili detaljne informacije o svim obvezama koje ih očekuju u sljedećem razdoblju nakon čega su aktivno sudjelovali postavljajući pitanja koja su ih dodatno zanimala. 

Ispod se može pristupiti prezentaciji s radionice.

Razmijeni se! - Odlazak na Erasmus+mobilnost 23-24 NOVO_24_05_2023.pptx
25. svibnja 2023.

Polish Economics Network (PLSE) - Three Seas Development School


Polish Economics Network (PLSE) organizira ljetni programu u Poljskoj u trajanju od tjedan dana pod nazivom "3 Seas Development School".

Prijaviti se mogu studenti zainteresirani za javne investicije, održivi razvoj i dogitalno gospodarstvo.

Troškove putovanja i smještaja platit će sponzori i organizatori.


Prijave se zatvaraju 1. lipnja 2023., a više informacija dostupno je u letku desno.


PLSE_Terms-and-Conditions-3SDS-2023.pdf
22. svibnja 2023.

ERASMUS+ RADIONICA za studente koji odlaze na međunarodnu razmjenu u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./24. - 26. svibnja 2023. u 10h, dv. 9


Ured za međunarodnu suradnju organizira radionicu za odlazne studente EFZG-a koji su dobili Erasmus+ stipendiju za sljedeću ak. god. 2023./24., u petak 26. svibnja 2023. u 10 sati u  dvorani 9.


Studenti će na radionici dobiti potrebne upute i savjete, a moći će postavljati pitanja vezana za njihov odlazak na međunarodnu mobilnost.

Radionicu će voditi ECTS koordinatorice doc.dr.sc. Tanja Komarac i izv.prof.dr.sc Ivana Barišić i i djelatnice UMS-a, koordinatorice za odlaznu mobilnost.


Obrazac za prijavu na Radionicu.


Vidimo se!

22. svibnja 2023.

REZULTATI natječaja Erasmus+ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka 2023/2024 


Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Erasmus+ natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka - programske zemlje KA131 (EU) - ak. god. 2023./24. 
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.Čestitamo dobitnicima stipendije!
Studenti imaju mogućnost podnošenja žalbe na rezultate natječaja u roku od 8 dana od objave rezultata. Postupak podnošenja žalbe objašnjen je u tekstu Rezultata objavljenom na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.Studenti žalbe koje se podnose sastavnici šalju preporučenom poštom na sljedeću adresu: Povjerenstvo za ERASMUS+ natječaj za studente za ak. god. 2023./2024.Ekonomski fakultet Sveučilišta u ZagrebuTrg J. F. Kennedyja 610 000 Zagreb 
Upute_odabrani_2023_24_19_05_2023.pdf
22. svibnja 2023.

1. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2023./24.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je 1. KRUG Natječaja za obavljanje Erasmus+ stručne prakse u akademskoj godini 2023./24.

Prvi krug natječaja se odnosi na studente koji praksu žele početi u razdoblju od 11.09.2023. do 04.03.2024. Završetak mobilnosti je najkasnije 30.09.2024.

Krajnji rok za online prijavu: 29.09.2023. do 12 sati (podne), odnosno i ranije ovisno o planu početka mobilnosti (vidjeti tekst natječaja).

Savjetujemo Vas da dobro pročitate cijeli tekst Natječaja, kao i popratnu dokumentaciju.

Više info možete naći na linku: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/1-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa-akademska-godina-202324/. 

20. svibnja 2023.

Održan ERASMUS+ BIP program Global perspective of business operations - International financial reporting in global environment u Zagrebu

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od 14-19. svibnja 2023. održala se faza mobilnosti Blended Intensive Programme 2023 pod nazivom "Global perspective of business operations - International financial reporting in global environment". Uz studente iz Hrvatske, u ovom programu sudjelovali su i studenti iz Njemačke i Portugala.

Online faza ovog programa održala se 24. i 27. travnja 2023. Uz Ekonomski fakultet Zagreb kao domaćina ovog programa u izvedbi su sudjelovale i partnerske institucije: University of Applied Sciences Osnabrück, Faculty of Management, Culture and Technology, Campus Lingen, Institute of Management and Technology iz Njemačke te Universidade Portucalense Infante D Henrique, Porto iz Portugala.  Studenti su također posjetili Coca Colu HBC Croatia i slušali gostujuće predavanje koje je održao Apostolos Stergiou FCMA, CGMA, CFO na temu ''Role of Finance and Finance Leadership in Coca Cola'' i Liburnia Riviera Hotele  

17. svibnja 2023.

University of Pecs, Mađarska - Simony Summer School - rok za prijavu 29.5.2023.


 

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Pečuhu u Mađarskoj poziva zainteresirane studente na Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program koji će se održati od 30. lipnja do 15. srpnja 2023. godine.

Za sudjelovanje na programu sudionici će ostvariti 7 ECTS-a, a rok za prijavu je 29. svibnja 2023.

 

Link za prijavu

Za sva dodatna pitanja kontakt je gđa Virginia Balogh, e-mail: simonyibedc@ktk.pte.hu

Više informacija možete pronaći u letku desnu.

Simonyi Summer 2023.pdf
5. svibnja 2023.

Održan ERASMUS+ BIP program Good Governance: A Pathway to Resilient Organisations na EFZG-u

Ekonomski fakultet Zagreb je u tjednu od 24. do 28.4.2023. proveo ERASMUS+ kombinirani intenzivni programa (blended intensive programme - BIP) pod nazivom Good Governance: A Pathway to Resilient Organizations. Program je proveden u suradnji s dva inozemna sveučilišta i to Universidad Complutense de Madrid iz Španjolske te Academiei de Studii Economice din Bucuresti iz Rumunjske. U programu je sudjelovalo ukupno 24 studenata iz tri države sudionice projekta.

Tema programa bila je odnos korporativnog upravljanja i organizacijske otpornosti. Sustav korporativnog upravljanja od ključne je važnosti za integraciju djelovanja svih članova organizacije u pokušaju postizanja organizacijske svrhe. Ispitivanjem višestrukih aspekata dobre prakse upravljanja u različitim organizacijskim kontekstima, ovaj je program omogućio studentima da razviju razumijevanje odnosa između upravljanja i otpornosti, kao i da shvate važnost ta dva koncepta u današnjim organizacijama. Osim predavanja koja su održali predavači iz zemalja partnera, program je uključivao i studentsku radionicu, simulacijsku igru dobre prakse upravljanja te tri studijska posjeta različitim organizacijama: Hrvatskoj Narodnoj Banci na temu upravljanja u regulatorima, poljoprivrednoj zadruzi HortiCo na temu upravljanja u kooperativama te gradu Sisku na temu upravljanja lokalnom samoupravom. 

19. travnja 2023.

ECB Stipendije za žene

Europska središnja banka - Stipendije za žene je inicijativa koja nudi podršku studenticama nižeg socioekomskog statusa koje studiraju na diplomskoj razini u područjima ekonomije, statistike, računarstva i inženjerstva.

Ove godine stipendija će biti dodijeljena za 15 kandidatkinja koje time dobivaju:

Kandidatkinje moraju ispuniti iduće kriterije kako bi mogle sudjelovati u izboru:

Više informacija možete naći na poveznici i u brošuri desno. 

Dana 10. svibnja održat će se Graduateland info session kako bi se pobliže predstavila stipendija i odgovorilo na moguća pitanja. Kandidatkinje se mogu prijaviti na poveznici.

Prijave će biti moguće u razdoblju 2.5. - 21.5.2023.

ECB Women Scholarship 2023.pdf
7. travnja 2023.

SRETAN USKRS OD UMS-A!

03. travnja 2023.

stipendije bilateralne suradnje Sveučilišta u Zagrebu - REZULTATI

Sveučilište u Zagrebu u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene objavilo je rezulate za stipendije za bilateralnu razmjenu studenata u ljetnom semestru 2023./24


Odabrani kandidati za National Cheng-Kung University, Tajvan i Macquarie University, Australija su studenti Ekonomskog fakulteta.


Službenu objavijest možete pogledati na ovoj poveznici.Čestitamo dobitnicima!
30. ožujka 2023.

STRUČNA PRAKSA U SLOVENIJI


Prijavi se za stručnu praksu u Mariboru! Praksa se može obavljati u okviru Erasmus+ stručne prakse.
Rok za prijavu je 28.04.2023.
Više informacija može se pronaći u brošuri desno.
21. ožujka 2023.

Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom programu International Business Challenge (virtualno i fizički u Mađarskoj) - rok za prijavu: 27.03.2023.


Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavljuje poziv za stipendije za sudjelovanje studenata u ERASMUS+ kombiniranom intenzivnom programu (Blended Intensive Programme - BIP) pod nazivom International Business Challenge. 
Program će biti organiziran virtualno u periodu od 3. ožujka do 26. svibnja 2023. (6 puta u što su uključeni i sastanci kao priprema za putovanje) i fizički u Pečuhu, Mađarska od 29. svibnja do 2. lipnja 2023. (University of Pécs, Faculty of Business and Economics).  
Poziv i upute nalaze se u nastavku ove objave.
Prijave se primaju do 27. ožujka 2023. 
EFZG web oglas BIP 2023 - nadopuna.docx
16. ožujka 2023.

2. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2022./23. - 4. PARCIJALNI REZULTATISveučilište u Zagrebu objavilo je  4. parcijalne rezultate Drugog kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2022./23.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.
15. ožujka 2023.

Objavljen EU poziv u okviru programa ERASMUS+ pod nazivom Rute Novog europskog Bauhausa (New European Bauhaus Routes).

U okviru programa Erasmus+ pokrenuta je akcija DiscoverEU  koja mladima omogućuje da otkriju Europu kroz iskustvo putovanja koje će potaknuti osjećaj pripadnosti Europskoj uniji, omogućiti im da istraže raznolikost Europe, njezinu kulturnu baštinu i povijest te da se povežu s ljudima s cijelog kontinenta. Rute NEB-a uključuju barem jedan grad u kojem je realiziran projekt koji ispunjava vrijednosti koje promiče NEB.Prijaviti se mogu osobe rođene između 1. srpnja 2004. i 30. svibnja 2005. godine (18 godina), državljani jedne od država članica EU-a ili trećih zemalja pridruženih programu Erasmus+. Poziv za prijave objavljuje se dva puta godišnje. Izabranim kandidatima dodjeljuje se putna iskaznica koja im omogućuje popuste za posjete kulturnim ustanovama ili događanjima, aktivnosti učenja, sport, lokalni prijevoz, smještaj, hranu itd. Izabrani kandidati mogu putovati NEB rutama u trajanju od jednog do najviše 30 dana između 15. lipnja 2023. i 30. rujna 2024. godine.Prijave traju od 15. ožujka do 29. ožujka 2023. godine.Sve informacije isključivo upitati direktno na ovom linku: https://youth.europa.eu/ask-a-question_en 
14. veljače 2023.

stipendije bilateralne suradnje Sveučilišta u Zagrebu - REZULTATI

Sveučilište u Zagrebu u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene objavilo je rezulate za stipendije za bilateralnu razmjenu studenata u ljetnom semestru 2023./24. 

Odabrana kandidatkinja za Universidade de Chile je studentica Ekonomskog fakulteta.

Službenu objavijest možete pogledati na ovoj poveznici.


Čestitamo dobitnicima!
13. veljače 2023.

Objavljen je Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak - programske zemlje KA103 (EU) za zimski i ljetni semestar za ak.godinu 2023./24.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Natječaj za mobilnost studenta u akademskoj godini 2023./2024.

Tekst Natječaja dostupan je na:

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-studenata-za-studijski-boravak-programske-zemlje-ka131-eu-ak-go-1/

Rok prijave je 02. ožujka 2023. (12.00 sati - podne, online i papirnato).

UMS zajedno sa ECTS koordinatoricama u  srijedu 15.02.2023. u 13h u dvorani 3 organizirati će Radionicu o prijavi na Erasmus+ natječaj za zimski i ljetni semestar ak. godine 2023./2024.


Objavljene su i VAŽNE upute za EFZG studente! 
15. veljače 2023.

Online predstavljanje Erasmus+ partnerskih sveučilišta

16. i 17. veljače 2023.


16. veljače od 13:00 te 17. veljače od 10:00 Ured za međunarodnu suradnju organizira virtualno predstavljanje Erasmus+ partnera EFZG-a. U ova dva dana, na Google Meetu, predstavit će se neke od partnerskih institucija za razmjenu i studenti će moći postaviti pitanja (raspored je u nastavku objave).

Link za Google Meet: https://meet.google.com/cyh-uxxs-kuf

14. veljače 2023.

2. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2022./23. - RANIJE ZATVARANJE ONLINE PRIJAVA


Sveučilište u Zagrebu javilo je da zbog raspodjelene maksimalnog iznosa dostupnog na Natječaju, mogućnost daljnjih online prijava će se obustaviti 17.2.2023. u 12:00 sati.
Rok za dostavu dokumentacije za studente koji su se prijavili online je i dalje 28.02.2023. do kraja radnog dana.
14. veljače 2023.


UMS zajedno sa ECTS koordinatoricama u srijedu 15.02.2023. u 13h u dvorani 3 organizirati će Radionicu o prijavi na Erasmus+ natječaj za zimski i ljetni semestar ak. godine 2023./2024.

Objavljene su i VAŽNE upute za EFZG studente! 
NA RADIONICI:●       Odgovaramo na Pitanja●       Pojašnjavamo tekst Natječaja●       Step by step kroz V A Ž N E   U P U T E   E F Z G -a 
10. veljače 2023.

Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom programu Luxury Brand Marketing and Entrepreneurship (virtualno i fizički u Francuskoj) - rok za prijavu: 17.2.2023.


Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavljuje poziv za stipendije za sudjelovanje studenata u ERASMUS+ kombiniranom intenzivnom programu (Blended Intensive Programme - BIP) pod nazivom Luxury Brand Marketing and Entrepreneurship.
Kombinirani intenzivni program će biti organiziran virtualno i fizički.
Online nastava će se održati 20. i 21. lipnja te 7. srpnja 2023.Nastava fizički u Parizu (Francuska) od 26. do 30 lipnja 2023. (ICD Business School Paris).
Poziv i upute nalaze se u nastavku ove objave.
Prijave se primaju do 17. veljače 2023.
Natječaj za stipendije za sudjelovanje u kombiniranom intenzivnom programu u okviru Erasmus.pdf
3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu National Cheng-Kung University (Tajvan)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na National Cheng-Kung University u Tajvanu, u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja: zimski semestar  ljetni semestar

Rok za prijavu: 16. veljače 2023. (za zimski semestar) i 8. ožujka 2023. (za ljetni semestar)

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Chuo University (Japan)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Chuo University u Japanu, u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja: zimski semestar  ljetni semestar 

Rok za prijavu: 16. veljače 2023. (za zimski semestar) i 8. ožujka 2023. (za ljetni semestar)   

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Macquarie University (Australija)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Macquarie University u Australiji u zimskom i/ili ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja nalazi se ovdje.

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023.  

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu City University of Hong Kong (Kina)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na City University of Hong Kong u Kini u zimskom i/ili ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja nalazi se ovdje.

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023.  

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Kanagawa University (Japan)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Kanagawa University u Japanu, u ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja za  nalazi se ovdje. 

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023.  

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Murdoch University (Australija)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Murdoch University u Australiji, u zimskom i/ili ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja za  nalazi se ovdje. 

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023.  

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Universidad de Chile (Čile)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Universidad de Chile u Čile-u, u prvom i drugom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja: prvi semestar  drugi semestar

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023. (za prvi semestar) i 16. veljače 2023. (za drugi semestar)

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu University of New Mexico (SAD)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na University of New Mexico u SAD-u, u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja: zimski semestar  ljetni semestar

Rok za prijavu: 16. veljače 2023. (za zimski semestar) i 8. ožujka 2023. (za ljetni semestar)   

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Pontificia Universidad Catolica de Chile (Čile)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Pontificia Universidad Catolica de Chile u Čileu, u prvom i drugom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja: prvi semestar  drugi semestar

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023. (za prvi semestar) i 16. veljače 2023. (za drugi semestar)

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu National Sun Yat-sen University (Tajvan)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na National Sun Yat-sen University u Tajvanu, u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja: zimski semestar  ljetni semestar

Rok za prijavu: 16. veljače 2023. (za zimski semestar) i 8. ožujka 2023. (za ljetni semestar)

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na Sophia University (Japan)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendije za studentsku razmjenu na Sophia University (Japan) u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./2024. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

Tekst natječaja: zimski semestar  ljetni semestar

Rok za prijavu: 16. veljače 2023. (za zimski semestar) i 8. ožujka 2023. (za ljetni semestar)

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na University of Guadalajara (Mexico)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendije za studentsku razmjenu na University of Guadalajara u Meksiku u zimskom i/ili ljetnom semestru ak. god. 2023./2024. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene. 

Tekst natječaja nalazi se ovdje.

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023.   

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na Nacionalnom sveučilištu u Singapuru


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendije za studentsku razmjenu na Nacionalnom sveučilištu u Singapuru (NUS) u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./2024. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

Tekst natječajazimski semestar  ljetni semestar

Rok za prijavu: 16. veljače 2023. (za zimski semestar) i 8. ožujka 2023. (za ljetni semestar)

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Hanyang (Južna Koreja)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Hanyang Sveučilištu u Južnoj Koreji, u zimskom i /ili ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja nalazi se ovdje.

Rok za prijavu: 1. ožujka 2023.  

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Chonnam National University (Južna Koreja)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Chonnam National University u Južnoj Koreji, u zimskom i /ili ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja nalazi se ovdje.

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023.  

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

3. veljače 2023.

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu u 2023./24. na sveučilištu Universidade Federal do Parana (Brazil)


Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendiju za studentsku razmjenu na Universidade Federal do Parana u Brazilu, u zimskom i ljetnom semestru ak. god. 2023./2024., u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.  

Tekst natječaja za  nalazi se ovdje.

Rok za prijavu: 8. ožujka 2023.  

Također, uz stipendiju na ovom sveučilištu raspisane su stipendije i na drugim sveučilištima, na ovoj poveznici.

25. siječnja 2023.

2. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2022./23. - 2. PARCIJALNI REZULTATISveučilište u Zagrebu objavilo je  2. parcijalne rezultate Drugog kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2022./23.
Rezultate Natječaja i Upute za odabrane studente možete pronaći na ovom linku.
20. siječnja 2023.

Pridruži se Erasmus Student Networku Zagreb i dobij baš ono što želiš!


Najbolji dio ESN-a je taj da ako nešto stvarno želiš i pitaš, najvjerojatnije ćeš to i dobiti!

Znamo da je uz obaveze na faksu teško pronaći posao, raditi na razvijanju svojih vještina, putovati, družiti se s prijateljima, itd. No, što kada bismo ti rekli da je sve to moguće u ESN-u Zagreb - udruge drukčije od drugih?

Erasmus Student Network (ESN) Zagreb dio je najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja predstavlja ključnu volontersku studentsku organizaciju u međunarodnom visokom obrazovanju u Europi, a broji više od 15 tisuća volontera! ESN Zagreb, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, već 11 godina pomaže studentima na razmjeni i lokalnim studentima koji žele iskusiti vlastitu!

Priključivanjem jednom ili dva tima ESN-a Zagreb - Party, Public Relations, Social Inclusion, Health & Well-being, Intercultular Exchange i Travel - imaš priliku steći brojna poznanstva, kako u Hrvatskoj, tako i van nje, raditi na osmišljavanju i organizaciji događaja za internacionalne studente, isprobati se u raznim područjima, ali i razviti se u osobnom i profesionalnom smislu.


Više o tome nam je ispričala naša Alumni članica, Rebeka:

"Ono što mi je najviše pomoglo u poslu kojim se trenutno bavim jest da sam uvidjela što je studentima potrebno izvan formalnog obrazovanja, vrlo se ugodno osjećam u razgovoru na engleskom jeziku te sam vrlo efikasna prilikom rada u timu i prioritizaciji zadataka. ESN mi je ponudio da isprobam različita područja, od event menadžmenta do stvaranja sadržaja za društvene mreže. Susretala sam se s mnogim preprekama kroz koje sam često i griješila, ali sam ih kroz ESN naučila prihvatiti i iz njih izvući najbolje."


Isprobaj i ti različita područja u ESN-u Zagreb, no prije toga dođi u Caffe bar Dvorište 1.9. u 18h na Info Dan gdje te, uz šalicu kave, čekaju naši članovi, a prijavnicu za članstvo ispuni do 2.9. u 23:59 putem linka i vidimo se na regrutacijama!